Fotboll

Här kan du läsa om vår fotbollssektion

Rise With Us

Fotbollen har varit aktiv sedan IK Makkabis grundande och har alltid varit en viktig del av klubben. I dagsläget huserar klubben i divison 7, men det var inte alltför länge sedan laget spelade i division 6 med goda resultat. Vill du se lagets spela så gör du bäst i att åka till Stadshagen på söndagar.

Makkabis A-lag

Makkabis A-lag i fotboll har sedan länge varit en destination för judiska män att samlas och lira boll. Fokus har alltid varit på umgänget och surret i omklädningsrummet, resultat är sekundärt. Likt en högriskaktie rör vi oss upp och ner i tabellen men kan med årets trupp skönja början av en högkonjuktur och potentiell storhetstid för IK Makkabis A-lag. Laget har fyllt på med flera unga spelare som känns igen från tidigare ungdoms-makkabiader och de ges utrymme och resurser att utvecklas.

Våra huvudcoacher Tobbe Frenkel och Samuel Schlemovitz tar sig alltid tid att snacka taktik och spelupplägg och ger varje spelare chans att visa vad de går för. Laget stöttas av den administrative lagledaren och materialaren Jonas Ericson som konkar bollnät fram och tillbaka varje vecka. Ibland rycker han även in i mål när han inte gör mål. Finns det intresse att komma och spela är det bara att höra av sig till någon av de ovannämnda! Vi tränar varje torsdag 20:30 och alla är välkomna. #forzamakkabi #risewithus

Styrelse

  • Jonas
    Jonas Kontaktperson för IK Makkabi Fotboll